Кетъринг, хапване и преживяване

“Храната е дар, който трябва да се третира с благоговение – подправена с романтика, ритуалност и щипка спомени.” – Крис Бохджалян 

В Cozy ти каниш гостите!

Бюфет хапки

Нашите менюта са съставени в следствие на дългогодишния ни опит в организиране на събития за различни поводи. Отворен бюфет, от който всеки има възможност да си избере каквото желае, без ограничението на предварително заложено меню, е задължителен елемент от почти всяко събитие, независимо дали става дума за сватба или за събитие от тесен кръг приятели.

Вечеря

Cozy събитие с вкусна вечеря е дар както за сетивата, така и за емоциите. Може да бъде организирано както за малка сватба, така и за юбилей с най-близките ти приятели…Изискано обслужване и сервиз, уютна обстановка и специално отношение към всеки гост.

Сладък бюфет

Ние сме категорични – сладкарът, който ни изработва десертите е вълшебник!

Всеки десерт достаен в Cozy е приготвен ръчно, с емоция и прецизност, специално за вашия празник.

Градинско парти с
BBQ

Какво по-прекрасно от това да събереш приятели на градинско парти с басейн, слънце и барбекю меню?

Опитен готвач ще се погрижи за добре изпечени деликатеси, а усмихнатите бармани ще внимават да не оставате без студена напитка.

И други изкушения...

Брънч с Brunch Burger

Колкото и невероятно да звучи, съвсем близко до Cozy са приятелите ни от Brunch Burger ( на разстояние от 200м). С тяхно съдействие можем да направим внушителен тиймбилдинг или да нахраним някой огладнял гост на партито ви. Възможно е гостите да си избират на място, да си поръчат бургер и картофки и само в този случай доставката ще бъде след 5 минути, а картофките ще парят..

Fire pit
и огън под звездите

Cozy e не просто място за събития, а място за емоции и вдъхновение. За това си имаме и специално място за огън, а там можем да ви поднесем и специално преживяване.

 

Сладоледена количка

В организацията на една сватба, бъдещата тогава булка каза “единственото, което липсва е сладолед”. 

Та, знаете ли, понякога сбъдваме желания !

А сладоледът е от майсторите на Gelateria Naturale.

Close Menu