Услуги

Какво може екипа на Cozy да ви предложи и как можем да помогнем  в организацията на вашите празници.

Декорация

и организация

Какво означава Cozy wedding?

Стартирахме много плахо и дори неуверени преди 5 години. Бяхме категорични, че можем да предложим различен облик на сватбения ден от наложения, да счупим рамките на стериотипите и успяхме. Желанието ни е да творим, да създаваме, да рисуваме, да изработваме и да постигнем изключителни сватбени събития със собствен стил и визия, подсказваща за вас самите – младоженците. 

Екипът на CozуWedding е готов да Ви бъде помощник във всеки аспект от случването на Вашето мечтано сватбено парти. Може да използвате вдъхновение и да изберете готово предложение от нашия каталог, или да ни предизвикате с ваши идеи за декорация. Винаги изготвяме индивидуален план-проект с предложения и ценова конкретика.

Тук ще откирете част от предложенията ни:

Организация

Днес вече сме уверени, че можем да създадем и да направим реална всяка идея. Чрез сватбите в Cozy bar натрупахме богат опит за кратко време, който запали истински нашата страст и желанието ни да креатираме още повече сватбени събития навсякъде. Когато поемаме ангажимент за цялостен планинг на сватба, тогава вълнението ни е най-голямо, защото успяваме да помислим за всички детайли извън и около визията на локацията. 

Официалната формулировка на услугата е “сватбен агент” – човек, който отговаря за професионланото консултиране и организиране на всички детайли от събитието ви. Но нашето е – човек, който ви помага успешно да реализирате сватбата си и се вълнува за нея заедно с вас!

В категорията “НАШИТЕ СВАТБИ” (линк) може да се запознаете с една малка част от нашите любими младоженци и да прочетете техните впечетления.❤️

За да получите оферта за организиране на Вашата сватба, последвайте бутон “организация” и попълнете въпросника:

Кетъринг

Кетъринг или казано по-просто – “вкусна храна”. Ако сте организатор на градинско парти или сватба на открито и искате да нагостите гостите с вкусна храна, ние можем да ви предоставим BBQ инсталация или Burger Station, апетитен бюфет с хапки, или каквото си представяте вие. За още по-силно впечетление може да се добави сладоледена количка, Сангрия Бар, Бирен Бар, Станция с HomeMadeCocktails или нещо друго – акценти, които да дадат специален облик на събитието ви.

Покани и сватбен сайт

В днешно време, освен смартфон, друго хората не носят със себе си. И за да не ви се обади приятел ден преди сватбата с въпроса “…Ъъъ… утре къде ще празнуваме, че не знам къде ми е поканата …😅.

Екипът ни разработи актуални алтернативи на печатните поканите. Но все пак сме естети, а и традиционалисти винаги има. За тях в сходен стил и визия ще бъде подготвена печатна покана.

Close Menu