Cozy Wedding

Всяка сватба случила се в Cozy носи характера и духа на прекрасните двойки, които ни се довериха за най-специалния им ден!

Всичко започва с въпроса-
Как си представяте сватбения ден?

С П-образни маси, строги сервитьори и тежки блюда? Или търсите уютно местенце, с външна прохладна градина – непретенциозна, но изискана обстановка и неповторим чар? Cozy се намира в подножието на Витоша, далеч от градския шум. Интериорът е нетрадиционен и абсолютно несравним, с привкус на домашен уют и приятна музика.   През летните дни стъкленият фронт на Cozy е прибран и отваря уютните зали към слънчевата градина и басейна. Външната зона е осеяна със сламени чадъри и мебели от ковано желязо. В комбинация с прохладния басейн, тишината и спокойствието Ви пренасят далеч от софийския шум и тревожност. Отдалечен от жилищни и блокови пространства Cozy bar не ограничава в крайния час или силата на музиката, защото това е Cozy bar и Вашият неповторим ден е най-важен за нас!
За всяко сватбено парти Cozy се преобразява. Всяко Ваше желание оживява с тематична украса направена от нас с много любов! Екипът на Cozy може да Ви зарадва с ръчно изработена сватбена украса, уникални покани, декорация с цветя и арт подаръци за Вашите гости – всичко, което е необходимо за да бъде Вашият ден неповторим! За Вашият незабравим ден Cozy разполага с: голяма външна градина и обща съвместимост за около 150 гости; тематична ръчно изработена декорация; покани и изработка на индивидуалиизран дизайн; кетъринг и организиране на бюфет меню или персонален сервиз по ваш избор. консултация и пълно съдействие в организацията; качествено озвучение и DJ;

За среща и оглед на Cozy, моля да се свържете с нас предварително на: 0892205387 или cozy@mdss.bg

Close Menu