Фирмени партита

На всички работодатели е известно, че провеждането на фирмени партита влияе положително върху работоспособността и мотивацията на служителите във фирмата.

От самото създаване на Cozy усъвършенстваме и развиваме опитът ни в организирането и посрещането на частни поводи и фирмени партита. Местоположението на Cozy bar – на територията на спортен комплекс, позволява рядката възможност фирменото събитие да бъде придружено от спортно-развлекателни игри, или разпускащ плаж през летните дни и накрая – избухващо парти с музика и приятни емоции.

Това, което можем категорично да Ви осигурим, без посредничеството на други фирми е:

  • консултация и изготвяне на индивидуална оферта;
  • кетъринг, пикник – барбекю, бюфет;
  • “тийм” състазателно-развлекателна програма;
  • “тийм” релакс, спокойно плажуване и частен басейн през летните горещи дни.

Ние сме гъвкави в изготвянето на оферта към всеки наш клиент, но за конкретно предложение се свържете с нас!

Спортно тийм парти

 

Cozy се намира на територията на спортен комплекс `Малинова долина Sport&Spa` и разполага с три тенис корта, два терена с изкуствена трева (футболно игрище), стена за катерене, тенис на маса. Възможностите за организиране на турнири или тийм-билдинг програми са напрактика неограничени, поради мултифункционалността на терените и възможността за организация както на открито, така и на закрито. Това дава свобода да се правят тийм-билдинг програми не само в летни, но и в зимни условия.

Плажно тийм парти

 

Какво по-хубаво от прохладна сянка на сламен чадър и басейн в горещ летен ден. На 15 мин от центъра на града, можем да ви пренесем на морския бряг и да се погрижим всеки час прекаран от вас и вашите колеги в Cozy, да стане тема за приятни разговори и спомени.

BBQ тийм парти

 

 

Можем да организираме за Вашия екип и/или клиенти незабравимо парти с вкусно барбекю и приятни напитки около басейна.

Опитен готвач, ще се грижи за прясно приготвения кетъринг, а усмихнатите бармани да не оставате без студена напитка. 😉

Close Menu