Проект декорация

22.07.2022

Стратегия за визия на събитието ви:

присъствие на естествени елементи – най-вече дърво, зелени акценти, корк и лампички. Ще присъства виното като акцент, защото сте любители на хубавото вино.

I. Визия заведение

Маси и столове: градинска визия БЕЗ ПОКРИВКИ,  но с бели възглавнички ?

 

Допълнителна ел инсталация с 20 фенера 

 

15м завеса от  лампички –

 над белите завеси или зад басейна

 

Бели завеси стена

 

 

II. WELCOME!

Welcome зона

1. Welcome corner с автентична визия, съставена от 2 реставрирани бъчви и 4м масив плот; големи шампаниери, свещници, щайги и тематично подрабни декори. На плота ще бъдат подредени чашите за welcome напитките и кутията за подаръци. За подсилване на визията може да бъде добавени буркан със Сангия и плодов бар за добавка към виното; както и грозде и сирена.

welcome drinks: Sangia

3. Дървена табела с надпис

“Добре дошли ! “

Направи си сам Сангрия!

2. Опция -> Плодов бар с табела “Направи си сам Сангрия ” 

4. Табло за разпределяне на гостите в натурална дървена визия.

 

Welcome - арка

Арка на входа – 

Вариант 1: класическа визия

 

Визия: изискана класичекса визия и с голям флорален акцент от евкалиптови клонки + няколко бели големи цветя. В основата на арката може да има дървени дънери за по-натурален стил.

Вариант 2: естествена зелена

Визия: препледка от естествени клони и зелени естествени клони + флорален акцент.

III. ДЕКОРАЦИЯ МАСИ

 

1. Сепаре Младоженци

 

Семпло подчертаване на младоженската маса чрез тоскански стил, но запазване на общата визия – дървена кръгла маса с дантела и повече зеленина. Стената зад младоженската маса може да бъде декорирана с лампички, рамка с инициалите ви, зелени клонки.. Така визията ще бъде подчертана, но и ще може зоната да се ползва за снимки на по-късен етап от вечерта.

 

2. Декорaция МАСИ

Визия:

Запзвайки виненото присъствието, но без да прекаляваме. Мога да подготвя бутилки с мат стъкло, те са по-тясни от винените, всички ще бъдат с идентична визия. Бутилките ще бъдат с микро лампички и закачен етикет, на който може да пише номер на масата + сорта на виното или само едно от двете.  

Вторият елемент – чаша за вино (вместо ваза) с флорална композиция. Според мен ще изглежда много изтънчено, а не все едно не сме имали друго 🙂

 

 

 

IV. Тематични зони

ИЗнесен ритуал

Зоната за изнесен ритуал ще бъде в центъра на градината, но и в непосредствена близост до младоженската маса. Това е последният ми експеримент – въздушна зелена арка. Може да има добавени цветни акценти, или лампчики. Не заема място и много отива на металната констукция над басейна.

Други Елементи декор:

  • Буркани с лампички и тематичен декор, закачени на чадъри и около бассейна. Ще си отива с лампичките на масите, а бурканите мога да напълня с коркови тапи 🙂

Букет за нея, бутониера за него 🙂 

 

С пожелание за красота и уют: Петя 🙂

Close Menu