Декорация

Екипът на Cozy е готов да бъде помощник във всеки аспект от организирането на Вашето мечтано събитие. От избор на кетъринг и напитки за гостите, през музикалното оформление и сценарий на събитието,  и така до декорацията.
Разбира се, съвсем в стила на Cozy, декорацията също е с авторска визия. Преоритет за нас са естествените материали и ръчната изработка. Когато стартирахме с организиране и декориране на сватби бяхме категорични, че можем да предложим различен облик на сватбения ден от наложения, да счупим рамките на стериотипите. Желанието ни е да творим, да създаваме, да рисуваме, да изработваме и да постигнем изключителни сватбени събития със собствен стил и визия, подсказваща за вас самите – младожениците.

Днес, вече сме уверени, че можем да създадем и да направим реална всяка идея. Чрез сватбите в Cozy bar натрупахме богат опит за кратко време, който запали истинки нашата страст и желанието да креатираме още повече сватбени събития навсякъде. 

Ще се радваме да се видим на чаша домашна лимонада под някой сламен чадър в Cozy и заедно да създадем Вашата приказка!

За да бъде успешно едно събитие е необходим опит и професионализъм. На това се оповава работата на екипа ни и всички наши сватби са доказателство за това. 

Ако ти предстои сватба и искаш организацията й да бъде лежерно удоволствие с внушително изпълнение, довери се на нашата организация и съдействие от ивент координатор.

Една малка част от нашите предложения...

Арка

Арка на входа или за Вашият изнесен ритуал

Арката е онзи елемент от декора, който може да бъде вашето тематично посрещане на гастите Ви или магичното място за ритуала. Може да бъде нежна и изчистена, или ярка и с характер, приказна, горска …. каквато вие си я представяте.

Декорация за масите

Младоженска маса

През нашият поглед, младоженската маса може да е елегантна, бяла, градинска, винтич – индустриал, класическа, прованс… С малки акценти или ярки цветове, с покривка или по-скоро без, важното е всичко да бъде в хармония и с обща визия. 

Родителска маса

Много често за комфорта на нашите родители е по-добре да бъдат обособени сепарета, на които да могат спокойно да седнат и да се насладят на вечерта без да са в центъра на партито и шума.

*Винаги е полезен акцент да се добавят табелки с имената на гостите.

Тейбъл сет

Декорът на масата е една от основите на цялостната концепция за Вашата сватба. Темата, каквато и да е тя, е абсолютно водеща за цветовете и елементите, които ще се включат. Разбира се, винаги трябва да има и практична страна, с която е много важно да се съобразим – дали сватбата е на открито, какъв е размера на масите, ще бъдат ли номерирани масите и т.н.

Кътове по тема

Welcome кът

Благодарение на Welcome зоната, гостите от встъпването на вашата сватба разбират, че са попаднали на различно място.

*Визията на всеки кът за добре дошли е различен, защото той се създава по почерка на всяка сватба и младоженци. 

Фото кът

Фото къто винаги се превръща в центъра на вечерта, след началото на партито. Тематичния фото кът е прекрасно допълнение към декорацията и е прекрасен начин да създадете незабравими и весели спомени с всички ваши приятели.

Кът за подаръци

Специално декорирания кът за подаръци е практичен начин Вашите гости да ви подарят своите подаръци във всеки един момент от вечерта без това да е ангажимент или да се чудят кога и как да стигнат до Вас, за да ви ги поднесат.

Табели

Указателни табели

Картон, дърво, плексиглас, тебешир … каквото и да е нужно, за да допълним практично вашия декор, нямаме проблем да го изпълнилм.

Табло за разпределение на гостите

Стилен и красив начин да ориентирате своите гости къде са техните места. Всяко табло може да бъде съобразено с цялостната тема на вашето празненство.

Покани и пана

Дигитални, от красив картон, от дърво … всичко, което можете да пожелаете ние можем да го изпълним.

За да получите достъп до нашия каталог с примерен декорни произведения - пишете ни ! Ние ще съставим проекто-предложение съобразено с всяка една локация или предпочитание.

Close Menu