Тематични сватбени сетове

Съставени от Cozy wedding и приложими навсякъде !

Декорацията на 

1. Eco Friendly wedding

ЕКО СВАТБА:

Ето я – сватбена декорация без цветя! За всички булки, които искат да избегна гибелта на ествения отрязан цвят, но сватбата отново да се получи толкова нежна, феерична и запомняща се! За тейбълсета са използвани евкалипт и избелен папрат, които по специална технология са стилизирани, т.е. Нито живи, нито сухи. Така избегнахме пластмасовите изделия и постигнахме баланса между ефектност и нежност, а за още повече романтичност добавихме ръчно изработени фенери и дръвчета.

2. Boho & Dry

БОХО СВАТБА

за свободните по дух хора, които търсят различната визия по дефиниция. Всъщност, с бохо стила е създаден Cozy bar, а cozy wedding в бохо стил са съвсем логична и силно внушителна компилация.

Използваме сухи цветя, пампас треви, макраме,  естествени материали и любимият дървен материал.

 

3. Natural & Wild

Натурален и стихиен

С този сет се стремим да постигнем колаборация между ръчна изработка, природната харизма и стихийно присъствие.

 

Арката  е само от дървесни клони, които старателно след това накичваме с брашлян. Всъщност, всичко около вас ще потъне в листа и бръшлян, клони, шишарки. Дървеният сет, чрез който подчертаваме природното изкуство, са обработени ръчно стари греди от гредоред. 

 

4. Almost beach wedding

Почти сватба на плажа

 

Почти сватба на морето, но в София. За всички, които търсят морския бриз през лятото, за всички, които обичат морето и всеки път събират миди на плажа. Много често гостите си припяват “бара е до морето и морето е до бара” и не искат да си ходят.

5. Wonderland & Vintage wedding

за всички, които пазят детския порив в себе си и които вярват, че приказките оживяват. Тази тема ни е любима, също колкото и приказката “Алиса в страната на чудесата”,  защото възможностите за творене, ярки цветове и “падащи предмети” е безкрайно, всичко е пъстро и приказно.

6. Travel & adventure wedding

изключително любима тема, както във винтич, така и в модерен стил. Тема за сватба, която успешно може да подсказва за живота на младоженците, или за това което предстои… / “фонд за меден месец” наприме/. Изключителен похват е гостите да се разпределят по маси от различни континенти, а декорът подсказва за самата локация.

7. Clasical & Elegant wedding

8. Do it yourself a rustik wedding

Направи си сам в Рустик стил сватба

Уважаваме изборът на тези, които са решили самостоятелно да декорират сватбата си, защото и ние сме били такива булки. 

Close Menu