Уютният бар не те принуждава да правиш компромис със своя празник и гости.

Твоето парти!

както за парти, така и за вечеря в тесен приятелски кръг

Cozy е място, което всички ние, които работим тук, обичаме като свой дом и всеки ден, намираме начин да допълним по нещо от себе си. Всяко събитие е съобразено със специфичните желания на клиента и не е подчинено на еднотипна строга организация. Много са малко желанията, с които можете да ни изненадате.

Обичаме да се забъркваме в нови предизвикателства и заедно с вас да виждаме как една интересна идея оживява пред очите ни.

В Cozy ти каниш гостите!

При нас можеш да отпразнуваш своя рожден ден, годишнина, моминско парти или друг личен празник с много стил и въобръжение. Ние можем да осигурим прекрасен кетъринг и напитки и да разчитате, че ще се погрижим за всеки аспект от организацията.

Можеш да измислиш интересна и закачлива тема за своето парти и да се забавляваш истински докато посрещаш приятелите си, които са се опитали да приличат максимално много на пират, хипи или холивудска звезда.  Екипът на Cozy ще ти помогне с реализирането на тематична декорация и забавни решения.

Всеки щастлив повод, който празнувате при нас, приемаме като наш личен. Няма нищо по-прекрасно от това да се обърнем назад и да видим, колко нови приятели сме създали, особено за краткото и първоначално формално познанство.

Една малка част от нашите клиенти са споделили своите неподправени и истинни впечетления, спомени и чувствa…

Close Menu