Всяка сватба случила се в Cozy носи характера и духа на прекрасните двойки, които ни се довериха за най-специалния им ден! Ето какво споделят те след това...

Илияна & Емо

Бяха с нас u в бурите, и в жегите. Имаме си втори дом при вас.

Има едно усещане, което учи на летене. То се носи във високото – танцува по покривите, хвърля керемиди по страховете си и диша с комините. Чувството, което се облича с изгубените хвърчила, напива се с дъждовете, свива облаците в цигара и слага пръстени на планетите.
Летим, приятелчета! Летим!

 

Вероника & Макс

Беше истинско удоволствие да работим с Петя и с екипа на Cozy wedding за организирането на най-прекрасния ни празник. Всичко беше страхотно, всеки един детайл, за който се беше погрижила само допринасяше за прекрасната атмосфера. Хората, които ни препоръча – като Лора, Насио, Сами – страхотни, и като отношение и като професионализъм. Благодаря ти отново.

Снежина & илиян

Проведохме точно 3 срещи и сватбата бе перфектна във всеки един детайл – декорация, коктейли, кетъринг, музика, обстановка, посрещане… Всичко премина без никакво напрежение, въпреки пандемичните условия. Накрая сватбата приключи с парти до сутринта!

Емилия & Димитър

Сватба, която накара приказката да оживее.

Рая & Мишо

The best place to celebrate you special day and not only. Petya and the team for sure make it a blessing – easy, punctual and beautiful! We are very thankful for the professionalism and personal touch and would recommend it to all who want to have a great celebration! Thanks a lot ❤ ❤ ❤

Люси & Мони

Сватбено планиране и изнесена декорация в хотел Хилтън София.​

Петя и екипът й надминаха и най-смелите ни мечти и надежди. Не успявах да си представя детайлите, нито за секунда не съм се съмнявала, но крайният резултат беше много над очакванията ми. Продължавайте да творите и да радвате хората, това го можете най-добре. БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!

Мария & Йордан

Мечтаехме за сватба на лодка и гооолямо плажно парти с всичките ни близки хора, да е арт, да е различно .. решихме се от днес за утре и просто звъннахме в Cozy.. Еее получи се нещо многоо мноогооо повече! Повече от прекрасно, повече от магично, великолепно, наистина всичко, за което сме си мечтали и което искахме се случи.. Най-най-морското местенце в София, забавляваш се все едно си на плажа, вълшебна обстановка, приказно красиво, с танци до зори и ахх какви котктейли само.. 

Йоання & Валентин

Благодарим на Петя, Дика, Насио и целият екип на Cozy Bar че направиха нашия сватбен ден незабравим. От самото начало търсехме място за сватба на открито с красива декорация, напомнящо за градинска или морска сватба и когато открихме Cozy Bar нямаше съмнение че това е нашето място. Барът е на закътано място и тържества на открито с музика до късно не пречат на никого, като същевременно предлага лесен достъп. Петя се погрижи за всичко и цялата организация на сватбата протече много спокойно за нас. Барът предлага всички условия за една по-артистична градска сватба на открито, като се хареса и на родителите и роднините ни. На целият екип на Cozy Bar пожелаваме да радват още много двойки!

Ели & Веско

Благодарим най-сърдечно на екипа на Cozy и специално на Петя за осъществяването на нашата сватба, точно по начина, по който си мечтахме! Те успяха да съчетаят естетика, непринуденост, вкус, забавление, със специално внимание към всички детайли. Cozy е уникално кътче, оазис, който ви отделя от звуците на града, за да се насладите на собственото си парти до зори. Препоръчваме на всички, на които им предстои този прекрасен момент, да се доверят на професионалните съвети и организационните им умения. Те съумяха да създадат и осъществят перфектното за нас събитие от една идея.Още на първата ни среща, Петя разбра какво искаме и как си представяме всичко, веднага се ентусиазира, изготви ни предложения, бюджет, помисли за всички детайли и гости, за да сме ние спокойни и да се насладим на нашия празник.

Ива & Петър

Искаме много, много да благодарим за невероятната подготовка и последвалата атмосфера, която създадохте. Вие бяхте част от нашия празник, за което сме благодарни. Всички гости бяха УАУУ!, а вие надминахте всякакъв вид очаквания. Благодарение на подготовката и организацията, ние знаехме какво ще ни очаква в Cozy, но въпреки това – ние останахме без думи. Благодарим на целият екип и до нови срещи.

Лили & Миро

Истински Rock’N Roll! Когато решихме да направим сватба, знаехме точно кое е най-подходящото място!

Пламена & Траян

Може би едно от най-важните решения пред всеки, който организира сватба е къде ще се състои събитието. За да не се разпиляваме с безмислени срещи с ресторанти, хотели и т.н. с Траян си поставихме ясни критерии, което значителни ни помогна да изберем THE PLACE. Търсих нещо различно, място със собствен дух и атмосфера, който да отговаря на нашия стил, разбирания за забавление и визия за романтика; място, което да даде свобода на нас и гостите ни да се развихрим чак до стринта под звездите, но и да не се налага да пътуваме извън града, тъй като това би изисквало по-сложна организация от наша страна. След като филтрирах местата в София, които отговаряха на представата ми… изборът се ограничи значително! След няколко разо

Марина & Станислав

Още веднъж благодарим за красотата и невероятната атмосфера, която създадохте за нашата сватба. Тя беше всичко това, което сме си мечтали и представяли!​

Стела & Георги

В разгара на сватбения сезон решихме да съберем своите приятели и да имаме една по-нетрадиционна сватба. Звучеше невъзможно да се организира подобен вид събитие за по-малко от два месеца, но попаднахме на точното място. Петя се погрижи за всички детайли, комуникацията беше безпроблемна и резултатът беше мечтаната сватба – лишена от каквито и да е притеснения, гафове и недоразумения, и изпълнена с много смях и танци. Благодарение на Петя, както и на екипа на Cozy Bar, спомените за нашата сватба ще останат дълги години все така ярки. Сърдечно благодарим и до нови срещи!

Деси & Младен

Благодарим на Петя и на целия екип на Cozy bar за нашата прекрасна сватба. Освен уникалното място, което са създали, благодарение на тях цялата организация на събитието за нас беше лесно, бързо и приятно.​

Дени & Филип

Сватба в бар често се свързва с непретенциозна организация, “по-скромно” празнуване и липса на кой знае какви изисквания. Е, при нас нещата бяха в пълно противоречие с тази представа, тъй като искахме да се получи нещо различно и запомнящо се за гостите си и имахме наистина много изисквания: 1. избраното място да създава лятно настроение, което максимално да ни доближи до мечтаната морска сватба (вариант, който все пак ни се видя трудно реализуем); 2. да имаме наистина добра тематична украса; 3. мястото да бъде достатъчно непретенциозно, за да не натоварва гостите ни с излишна формалност и в същия момент да носи необходимия “сватбен” елемент; 4. да е достатъчно готино за приятелите ни (70% от гостите), но да не разочарова и родителите ни, които чакаха събитието с нетърпение; 5. да бъде на открито и да позволява да се развихрим до късно… и още, и още.
След известно лутане и едно сватбено изложение (<img draggable=”false” class=”emoji” alt=”☺” src=”https://s.w.org/images/core/emoji/2.4/svg/263a.svg”>) представата ни какво НЕ искаме беше толкова ясна, че се насочихме към място, което наистина ни беше легнало на сърце от лятото на 2014та – Cozy Bar. Само с три срещи и няколко мейла, Петя успя да улови абсолютно точно нашата представа, да адаптира всички идеи за украса, които имахме към най-мечтаната тема – Куба, да ги реализира перфектно, да предложи още по-готини неща и най-важното – да ни осигури спокойствие. Не сме имали сватбен агент, но пожелавам на всички, които изберат да работят с такъв, да попаднат на поне толкова отговорен, организиран и креативен човек като Петя.
Единствената изненада в организацията дойде от времето и 15те градуса, на които се радвахме на 22ри август 🙂 Тъй като бяхме решили да празнуваме на открито при всички положения, Петя и Дани успяха да осигурят комфорта на гостите ни и целостта на украсата при евентуален дъжд. Евентуалният дъжд стана реален и въпреки всичко имахме най-прекрасната декорация, фотокът, пура-бар и настроение! Церемонията под сламения чадър се получи по-хубава отколкото си представяхме, партито беше на ниво до ранните сутрешни часове, храната беше приказна, родителите бяха наистина приятно изненадани и доволни от всичко. Бих отделила внимание на всеки малък детайл, за който се беше погрижил екипът на Cozy bar 🙂 Още веднъж – заслужени благодарности и искрени пожелания за още много невероятни сватби занапред!

Сиси & Ники

Още при първото ни посещение Cozy бар ни очарова с атмосферата и уюта си. Веднага разбрахме, че това е нашето място за сватбения ни ден. От самото начало Петя подходи с много внимание и професионализъм. Предложи ни богата палитра от храна, напитки и украса. Сподели личнен опит и ни помогна с много полезни съвети при избора и на най-малките детайли за нашия ден. Организацията беше перфектна! Своевременната подготовка, навигирана от Петя, ни донесе яснота и спокойствие. Това ни даде възможност максимално да се насладим на купона в сватбения ден. А декорацията, ах, декорацията – тя беше очарователна! Нежните пърхащи фенери на Петя уловиха залязващото слънце, за да огреят топлата ни вечер. Игривите пламъчета на свещите трепкаха като светулки около нас. Романтичните букетчета цветя, специално аранжирани от Петя, красяха масите. Храната беше много вкусна и поднесена със стил. По някое време и ние успяхме да се доберем до нея. (smiley) Усмихнатите и приветливи момичета от екипа на Cozy се грижиха за нас и гостите ни през цялата вечер. Специални благодарности на Петя, че сбъдна нашата прекрасна сватба!

Ради & Иван

Когато решихме да се оженим една от основните пречки изглеждаше тъжната действителност, че в София няма достатъчно уютно, красиво и разчупено местенце, в което да може, да се осъществи един модерен прочит на сватбено тържество при това на открито и дори след 22:00ч. Бяхме на път да се откажем, докато не научихме за Cozy bar и само два разговора по-късно с Петя и Дани ни убедиха, че такова място наистина съществува! И това впечатление не се промени впоследствие – всичко беше изпълнено точно както си го представяхме: храната (още се облизваме за хапките с прошуто : ), алкохолът и коктейлите, които бяха буквално “без главоболия” :))) (въпреки гостите, прекалили с почерпките), украсата и най-вече страхотното отношение, което ни съпътстваше през цялото време (и то от всички, свързани с Cozy). Остава да кажем, че има и басейн :)))

Хриси & Иван

В забързаното ни ежедневие човек трудно намира време за най-хубавите и лични празници. Ние отдавна бяхме създали нашето семейство, особено след раждането на дъщеричката ни, която ни накара да се решим на тази крачка. Желанието ни беше да намерим място, където да съберем най-близките приятели и да отпразнуваме заедно. Искаше ни се това място да не е типичният ресторант с традиционните ритуали, тежки маси и оркестри. Много сме радостни, че успяхме да открием буквално в последният момент Cozy bar и там се състоя нашето мило тържество. Изключително сме благодарни на екипа, заради тяхната бърза, адекватна и много артистична подкрепа и за това че се съобразиха с всяко наше желание въпреки малкото време.

Cozy bar ни предложи една наистина уютна, различна и много приятна атмосфера, която силно препоръчваме на двойките които се чудят.

Ани & Дидо

Прекрасно място, където наистина се почувствахме уютно, удобно и приятно като домакини. Персоналът е чудесен, организацията, украсата и атмосферата – супер. Благодарим!

Танита & Димитрий

Close Menu