В Cozy ти каниш гостите!

Организирай страхотно коледено

парти за теб и твоите колеги

“Cozy Christmas” e нашето желание за препрадка от сивия и студен ден в топло, уютно и приказно кътче, което да запали детското във всеки. Освен типичния си уют и характер, към Cozy добавяме една дозина ръчно подготвена декорация, светлинки и свещи, запалена камина с подравка от портокалови корички, тематичен предложения за бюфет и домашно приготвени коктейлни напитки. Вътрешната зона на Cozy е подходяща за коктейлни събития за 30 до 100гости.

Ето какво ще откриете при нас

събития от 30 до 100 човека

150кв.м. зала с мека мебел, коктейлни маси, бюфет, бар и уютна камина

налична озвучителна система
оборудван бар с лекоалкохолни и безалкохолни напитки
вълшебна атмосфера с коледна декорация

Преобразяване на Cozy в специален, коледен базар само за теб и твоите колеги. Изграждане на персонален коледен базар в градината на Cozy със сцена, тематчини павиолиони, BBQ live station и
една малка част от предложенията ни:

ПРИКАЗЕН КОлЕДЕН СЛАДЪК ПАВИЛИОН

Малка препрадка към детските приказки, в която ще се комбинира сладост за сетивата и радост за очите. Специално декорирано място с брауни по класическа рецепта, шоколадови и бисквитена с маскарпоне хапки, топли гофрети с шоколад, печена тикви и ябълки, шарени курабии.

S’more изкушение

Зимните дни и особено около Празниците е време, в което всички можем да си позволим грешни сладки изкушения. А какво по-голямо изкушение от разтопен шоколад и маршмелоу между две бисквити.. мммммм само този, който го е опитал знае за какво говорим, но повярвайте, всички ще искат да опитат 

Открит огън / Fire pit

коледните празници са истински, когато са топли и уютни, за това създадохме специално място за открит огън във външната ни градинска обстановка. Огънят може да бъде и прекрасна възможност за ухание на вурстове или току-що изпечени ядки.

Коледен фотокът

Специално декорирано кътче, което да даде още възможности за прекрасен спомен.

Зоната за снимки е придружена от професионален фотограф и фотопринтер с възможност за моментни снимки.

Close Menu