Какво представлява Cozy?

 

Cozy e арт пространство създадено само за частни събития с различен почерк. Cozy разполага със заведение с бар, външна градина с басейн и открит поглед към Витоша.

Тихо и усамотено масто, отдалечено от автомобилен шум, но 10 мин от центъра на София
Капацитета на заведението е 120 човека и 200 човека заедно с градината
Cozy Bar – авторски коктейли, крафт бира и домашна лимонда!

Декорация и организация на събитията.

Фронтът на заведението е от преместваеми врати, които се отварят през лятото с поглед към градината с басейн. Cozy разполага с уютен интериор със специфичен характер. На разположение е и бар, който предлага безалкохолни и коктейлни предложения на вашите гости. Градината е оборудвана с тента, която прави събитията независими от непредвидени климатични условия през лятото. Общата съвместимост е до 150 човека.

Екипът на Cozy е насреща за да ви съдейства в организацията на всяко едно събитие. За да Ви посрещне на място, моля свържете с нас предварително!

НАШАТА ИСТОРИЯ

Историята на Cozy започва от 2009г с една мечта за уютно местенце, бар и поглед към небето. Започнахме с един подуим, а някои му казват “дюшемето от село”, възглавници и 50квм, и в центъра – бар.

Барът бе създаден от ръцете ни, излишни шкафове и много въображение. Търсихме мебели с история за да ги преработим и да възвърнем живота им. Събирахме красиви мебели, предмети и картини, измъкнахме най-красивата камина от 100годишен английски аристократичен дом, лампа от египетския битак и какво ли още не.

Постепенно Cozy bar порасна, подредихме и градината, и басейна, сламени чадъри. А хората го търсеха за да празнуват своите най-прекрасни празници.. До ден днешен Cozy бе част от много и всевъзможни специални поводи – бебешки и детски празници, златни юбилеи, момински луди или понякога малко скучни, ергенски, тийнейджърски, весели, шантави, маскирани партита, концерти, арт галерии, корпоративни, случайни, и разбира се, най-прекрасните ни сватби… 

А в Cozy винаги ще е Cozy.

В Cozy ти каниш гостите!

Тук всички сме семейство – посрещаме с усмивка, държим на добрия тон, децата винаги са радост за нас

В Cozy не се слуша поп-фолк музика

Всяка пролет чистим безразборно изхвърлени отпадъци, рециклирме и неизползваме пластмасови изделия.

Имаме си четироног “колега” и винаги са добре дошли още 

НАШИЯТ COZY ЕКИП​

ПЕТЯ СТОЯНОВА

CREATOR & WEDDING COORDINATOR

 “Събитията за мен са страст, защото ми дават възможност да креатирам красота и да създавам емоции. Предизвикателство и удоволствие е да сглобявам всички елементи в една съвършенна сбъдната мечта на клиентите.”

САМУИЛ

FOOD MANAGER/ VIP CATERING

Сами се грижи гостите на Cozy да са сити и доволни. Ще отгвори на всички ваши въпроси за храната, ще състави вашето меню и ще ви подготви оферта. 

МИГЛЕНА КРЪСТЕВА – ДИКА

BAR MANAGER

Дика e човекът контрол зад бара. Във всеки момент знае кой какво пие и ще разпознае жаждата у всеки посетител в Cozy. 

ЛОРА СТАМАТОВА​

GRAPHIC DESIGNER/ ORGANIZER​

Лора участва в развитието на Cozy от самото му създаване. Познава всеки детайл от него и най-успешно от всеки друг може да създаде дизайн в характерния за Cozy стил.

COZY В СНИМКИ

Close Menu