Тематични сватбени декори

1. Eco-friendly wedding decor

 За всички булки, които искат да избегнат гибелта на ествения отрязан цвят, но сватбата отново да се получи толкова нежна, феерична и запомняща се. За тейбълсета са използвани евкалипт и избелен папрат, които по специална технология са стилизирани, т.е. нито живи, нито сухи. Така избегнахме пластмасовите изделия и постигнахме баланса между ефектност и нежност, а за още повече романтичност добавихме ръчно изработени фенери и дръвчета. За всички булки, които не искат да са проводника на използване на откъснати растения за един ден…

2. Boho &Dry Decor

За свободните по дух хора, които търсят различната визия за сватба. Всъщност, с бохо стила е създаден Cozy bar, а cozy wedding в бохо стил са съвсем логична и силно внушителна компилация.

Бохо декорът в сватбите е характерен с топли и натурални цветове, присъствие на макраме и естествени материали. Сухите рошави декори са бохо, защото са абсолютен антипод на класическата сватбена декорация.

Живи цветове, изобилието от декорации и смели комбинации са само някои от определящите  елементи, които карат стила да “говори” и да продължава да съществува извън общоприетите рамки.

3. NaTural & Wild wedding

  Това е типичният Cozy декор – изработен от дървен материал с история, топлота и масивност. Разбира се, изработен на ръка. Приляга му както естествен зелен цвят, така и пъстър флорален акцент. 

Чрез този сет се стремим да постигнем колаборация между ръчна изработка, природна харизма и арт почерк.

4. Almost Beach wedding

Има ли по-хубаво от лятна сватба на морето? – да, морска сватбa в Cozy.

Не можем да пренесем морето, но сме събрали толкова много миди, рапани, звези и декори, че 

5. Wonderland &Vintage

За всички, които пазят детския порив в себе си и вярват, че приказките е възможно да оживяват..

6. Travel & Adventure

Изключително любима тема, както във винтич, така и в модерна визия. С темата може да се подсказва за младоженци авантюристи или да се подсказва какво предстои.

7. Clasic & elegant

8. DIY Rustic wedding - Направи си сам рустик стил сватба

Ако по нрав си сръчкоправец и мечтаеш сватбата да бъде декорирана от теб самата.. ние ще ти предоставим всички бурканчета, дантели и дървени плоскости, които някога сме низали и подготвяли за сватби.

А ти ще сбъднеш може би детската си мечта.

Можем да съставим предложение за декорен инвентар под наем, само ни е необходима подробна информация за сватбата, независимо дали е в Cozy или не.

9. Toscany Wedding - Тоскански стил

Е, нямаме лозя и тази неповторима харизма на италианската провинция, но се справяме също добре. Характерни за стила са история, уют, открит дървени плоскости простота, класичекси бяло-зелени нюанси, хубаво вино, слънчев летен ден. 

Close Menu