Cozy Wedding

Всяка сватба случила се в Cozy носи характера и духа на прекрасните двойки, които ни се довериха за най-специалния им ден!

Всичко започва с въпроса-
Как си представяте сватбения ден?

С П-образни маси, строги сервитьори и тежки блюда? Или търсите уютно местенце, с външна прохладна градина – непретенциозна, но изискана обстановка и неповторим чар?
Cozy се намира в подножието на Витоша, далеч от градския шум. Интериорът е нетрадиционен и абсолютно несравним, с привкус на домашен уют и приятна музика.

През летните дни стъкленият фронт на Cozy е прибран и отваря уютните зали към слънчевата градина и басейна. Външната зона е осеяна със сламени чадъри и мебели от ковано желязо. В комбинация с прохладния басейн, тишината и спокойствието Ви пренасят далеч от софийския шум и тревожност. Отдалечен от жилищни и блокови пространства Cozy bar не ограничава в крайния час или силата на музиката, защото това е Cozy bar и Вашият неповторим ден е най-важен за нас!

За всяко сватбено парти Cozy се преобразява. Всяко Ваше желание оживява с тематична украса направена от нас с много любов!
Екипът на Cozy може да Ви зарадва с ръчно изработена сватбена украса, уникални покани, декорация с цветя и арт подаръци за Вашите гости – всичко, което е необходимо за да бъде Вашият ден неповторим!
За Вашият незабравим ден Cozy разполага с:
голяма външна градина и обща съвместимост за около 150 гости;
тематична ръчно изработена декорация;
покани и изработка на индивидуалиизран дизайн;
кетъринг и организиране на бюфет меню или персонален сервиз по ваш избор.
консултация и пълно съдействие в организацията;
качествено озвучение и DJ;

Защо в Cozy?

Cozy e арт пространство създадено само за частни събития с различен почерк. Cozy разполага със заведение с бар, външна градина с басейн и открита гледка към Витоша. Всяка една сватба в Cozy e различна и кара гостите да я запомнят.

Cozy e скрит сред малкото зелени кътчета на София. На 200м от Околовръстен път и разполага със собствен паркинг.

Cozy разполага със заведение 150кв.м, което се отваря през лятото към градина с басейн.

Капацитет за сватбени събития – до 150 гости.

Градината има тента, която прави събитията независими от непредвидени климатични условия през лятото.

На разположение е и бар, който е оборудван с безалкохолни и коктейлни предложения за вашите гости.

Cozy работи в колаборация с DJ и водещ, който ще направи сватбата ви забавна и запомняща се по един съвременен и ненатрапчив начин. (не се допуска поп-фолк на територията на Cozy)

Екипът на Cozy е насреща за да съдейства в организацията на празника ви. Сватба в Cozy се реализира спокойно и успешно тъй като от нас ще получите предложение за кетъринг, декорация, напитки, DJ.

За среща и оглед на Cozy, моля да се свържете с нас предварително на: 0892205387 или cozy@mdss.bg

Close Menu