Твоето частно събитие в Cozy?

Кои сме ние?

Cozy e арт пространство създадено само за частни събития с различен почерк. Cozy разполага със заведение с бар, външна градина с басейн и открит поглед към Витоша. Cozy e скрит сред малкото зелени кътчета на София, в парковата зона на кв. Малинова долина, на 200м от Околовръстен път и разполага с безплатен паркинг.

В Cozy ти каниш гостите! ♥

Тихо и усамотено масто, отдалечено от автомобилен шум, но 10 мин от центъра на София

Cozy разполага със заведение 150кв.м, което се отварят през лятото. Градината е 250кв. Общата съвместимост е до 300 човека.

На разположение е и бар, който е оборудван с безалкохолни и коктейлни предложения за вашите гости.

В Cozy има шумоизолационна система и едно важно условие – не се допуска поп-фолк музика на наша територия.

НАШИТЕ ПАРТИТА!

В Cozy има шумоизолационна система и едно важно условие – не се допуска поп-фолк музика на наша територия.

При нас можеш да отпразнуваш своя рожден ден, годишнина, моминско парти или друг личен празник с много стил и въобръжение. Ние можем да осигурим прекрасен кетъринг и напитки и да разчитате, че ще се погрижим за всеки аспект от организацията.

Можеш да измислиш интересна и закачлива тема за своето парти и да се забавляваш истински докато посрещаш приятелите си, които са се опитали да приличат максимално много на пират, хипи или холивудска звезда.  Екипът на Cozy ще ти помогне с реализирането на тематична декорация и забавни решения.

Всеки щастлив повод, който празнувате при нас, приемаме като наш личен. Няма нищо по-прекрасно от това да се обърнем назад и да видим, колко нови приятели сме създали, особено за краткото и първоначално формално познанство.

Какво още можем да предложим

Кетъринг - бюфет с хапки, брънч или вечеря

Всички събития в Cozy се осъществяват с прякото ни партньорство с VIP CATERING. Те ще съставят индивидуална оферта спрямо изискванията на събитието ви и ще организират изискан сервиз

Музикално Озвучение, DJ и организация

Cozy разполага със собствена музикална техника за фонова музика. При желание за професионално музикално озвучаване, водещ или лайф изпълнение, ние ще ви свържем със сигурен подизпълнител и партньор – VIP ENTERTAINMENT.

Bar & Coattails

На разположение е и бар, който е оборудван с безалкохолни и коктейлни предложения за вашите гости.

BBQ & Burgers

В близост до басейна, около времето за вечеря подреждаме бюфет с впечетляваща визия и палим барбекюто за цвърчащи и ухаещи деликатеси. Te може да бъдат приготвени от вас лично и екипа ви или от готвач.

COZY В СНИМКИ

Close Menu