Организация

Какво може екипа на Cozy да ви предложи и как можем да помогнем  в организацията на вашите празници.

 

Официалната формулировка на услугата е “сватбен агент”. А нашето е  “човек, който ви помага успешно да реализирате сватбата си и се вълнува за нея заедно с вас!”

Защо е необходим сватбен координатор?

 Координирането на една сватба ефективно и професионално изисква опит, умения и креативност. Тях придобих в дългогодишният ми опит в организирането и посрещането на събития в Cozy. Моята роля е да “проверя” изрядността на всички елементи от събитието, да отсея евентуалните пропуски или недоразумения, да насоча младоженците към правилния избор, когато те не го откриват. Всички, които избират сватбата им да бъде в Cozy, получават съдействие и координация по следните аспекти:

  • Коментиране на основните етапи в едно сватбено събитие; тяхната подредбата и представянето им спрямо личностните възгледи на младоженицте;
  •  Уводната част на събитието – основни типове и предимствата на всеки;
  • Различни видове изнесен ритуал – идеи и хитрини;
  •  Избор на модел обслужване и организация на консумация;
  •  Избор на стил на сватбата;
  • Подизпълнители и участници в събитието – DJ, музикнати, фотографи, десерти и др.
  •  Предпечат, печат и дизайн на събитието;
  • Декорация – визия и тема; изготвяне на идеен проект;
  • Подредба на гостите по разпределителна схема на маси; взимане предвид на особености и специфика на гостите.
Ако вашата сватба предстои в Cozy, моля попълнете въпросника като последвате бутона “Cozy сватба”
 

Посетете  “НАШИТЕ СВАТБИ” (линк) за да се запознаете с една малка част от нашите любими младоженци и да прочетете техните впечетления. 

Аз се казвам Петя и обожавам сватбите ! Съдействам на всички младоженци, които организират своята сватба в Cozy. Била съм сватбен координатор и съорганизатор на много двойки, които живеят в чужбина, но организират своята сватба в България.
За всички вас, които сте открили своята мечтана локация другаде, но търсите решение за всички останали елементи от събитието, отново сме насреща!
Ако ви трябва човек, който да “бди” над етапите в събитето ви, да провери подробности в последния момент, да финализира вашия график за деня, да ви помогне в избора на подизпълнители и да изготви проект за запомняща се сватба, то тогава ни пишете!
 
  
За да получите оферта за организиране на Вашата сватба, последвайте бутон “организация” и попълнете въпросника:
Close Menu